Bil |
Nama |
Peranan |
Catatan |
1 |
MOHD GHAZALI BIN A. MANAP |
PENCERAMAH |
TAJUK: GLOBALISASI PERDAGANGAN MAKANAN. |
2 |
ROSLAN BIN ABU HASAN |
PENCERAMAH |
TAJUK: MYGAP AKUAKULTUR. |
3 |
ROZIATON BINTI ABDUL WAHAB |
PENCERAMAH |
TAJUK: AKTA MAKANAN 1983 DAN PERATURAN DIBAWAHNYA. |
4 |
ZARINA BT ZAINUDDIN |
PENCERAMAH |
TAJUK: PENGENALAN KEPADA MS ISO 17025:2017 (GENERAL
REQUIREMENTS FOR THE COMPETENCE OF TESTING AND
CALIBRATION LABORATORIES) |
5 |
MUHAMMAD IKRAM BIN ABD TALIB |
PENCERAMAH |
TAJUK: AKTA PERKHIDMATAN KUARANTIN DAN PEMERIKSAAN
2011 DAN PERATURAN DIBAWAHNYA. |
6 |
DATO ADNAN BIN HUSSAIN |
PENCERAMAH |
TAJUK: KRONOLOGI BIOSEKURITI PERIKANAN. |
7 |
AINUL YASMIN BT HJ MD YUSOFF |
PENCERAMAH |
TAJUK: 1. PERUNDAGAN BERKAITAN KESELAMATAN MAKANAN.
2. PENGURUSAN KESIHATAN IKAN. |
8 |
ZETI HAFIZA BT ZAKARIA |
PENCERAMAH |
TAJUK: 1. PROGRAM KESIHATAN AWAM BAGI SEKTOR
AKUAKULTUR.
2. PRINSIP PENSIJILAN UNTUK PENGIMPORTAN
DAN PENGEKSPORTAN IKAN DAN HASILAN IKAN. |
9 |
NORAZIZAH BT KEMAT |
PENCERAMAH |
TAJUK: 1. PIAWAIAN KESELAMATAN MAKANAN BAGI SEKTOR
PERIKANAN.
2. PROGRAM KESIHATAN AWAM BAGI SEKTOR
PERIKANAN TANGKAPAN. |
10 |
YM RAJA YANA MELEESSA BT RAJA HAROON ARASHID |
PENCERAMAH |
TAJUK: DASAR PENGURUSAN KESIHATAN IKAN DI MALAYSIA. |
11 |
ABDUL HAKIM BIN KARIM |
PENCERAMAH |
TAJUK: 1. TAKLIMAT DAN AMALI PENSAMPELAN PENYAKIT
IKAN (PENGURUSAN KESIHATAN IKAN).
2. PRINSIP HACCP DALAM SEKTOR PERIKANAN. |
Bil |
Nama |
Jawatan |
Cawangan |
1 |
Hasyarudin bin Halim |
|
KAWALSELIA DAN PERLINDUNGAN SUMBER |
2 |
MOHAMMAD ZIAD HARITH BIN AHMAD FODZI |
Pembantu Perikanan |
BAHAGIAN PENGEMBANGAN DAN PEMINDAHAN TEKNOLOGI |